HTML

Egyre divatosabb a testharisnya

berian 2018.05.04. 10:08

Egyre több magyar fiatal és idősebb nő fedezi ezt az új áttörő, egyelőre még szokatlan ruhadarabot. Mi is ez? Úgy közeltíhetjük meg a legjobban, ha azt mondjuk a klasszikus harisnyanadrág - nem combfix - és az overál szerelemgyereke. 

 

Hogy néz ki? Az alja teljesen olyan mint egy hagyományos harisnyának, a teteje pedig mint egy body-nak vagy overálnak. Lehet teljesen zárt vagy részben, illetve teljesen nyitott. Színekben népszerű a klasszikus fekete, de már jönnek fel az olyan 2018-as divatszínek is mint a púder, testszínű, fehér és a tüzes pokolban született piros.

Hogy hívják angolul? Ha angol nyelvű külföldi webáruházban szeretenél testharisnyát vásárolni bodystocking néven keresd.

 

Címkék: divat ruha webshop overál testharisnya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stocking.blog.hu/api/trackback/id/tr813889130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása